Street Business – ett arbetskooperativ för människor i missbruk

Varmt välkommen att lyssna till Fredrik Bergman, projektledare för Street Business, ett av Coompanion Stockholms aktuella projekt. Tillsammans med deltagarna har vi utvecklat det sociala kooperativet Street Business som nu bidrar till att skapa meningsfullhet och respekt för människor som lever i utanförskap.

Seminariet ges i samband med Coompanion Stockholms årsmöte. Är ditt företag/förening medlem hos oss så är du även välkommen att delta på vår föreningsstämma som börjar direkt efter seminariet kl 13:00 – 15:00. (du anmäler dig på samma länk oavsett)
Vill ditt företag bli medlem? Här finns mer info.

Vi bjuder de första 10 som anmäler sig på stadsvandring!

Program

11:00 Stadsvandring med Eva, för den som vill. Coompanion bjuder de första 10 som anmäler sig! (det går även att köpa biljett för 200 kr/person. Mer info om vandringen längre ned)

12:00 Mingel, mat och lyssna till Fredrik Bergman: Ett arbetskooperativ för människor i missbruk.

13:00 Stämma (endast för medlemmar)

15:00 Mötet avslutas. Tack för idag!

Eva visar Östermalm – välkommen till ett annat Stockholm

Eva växte upp på Östermalm. Men redan tidigt kände hon att hon inte passade in i denna väldresserade stadsdel. ”Jag var ju mer som Pippi Långstrump.”

Eva berättar om stadsdelen och om de förväntningar som fanns på barnen. De ratade barnen – de som aldrig kunde bli generaldirektörer – fann tidigt varandra. För Eva och många andra blev drogerna ett sätt att orka med, ett sätt att få lite lugn. Och drogerna kom tidigt, i unga tonår. Eva kan berätta om många sorters liv på Östermalm. Under en period sov hon på toaletten vid Karlaplan.

(Kontakta gärna fredrik.bergman@protonmail.com om du är intresserad av att köpa biljett. Minsta antal deltagare för att stadsvandringen ska genomföras är 5 personer)


Projektet Street Business

Samverkanspartners: Coompanion Stockholm, Macken och Convictus.

Vill du veta mer om projektet? Läs mer.

Datum

25 apr 2022
Expired!

Tid

12:00 - 13:00

Lokal tid

  • Tidszon: America/New_York
  • Datum: 25 apr 2022
  • Tid 06:00 - 07:00

Mer info

Anmäl dig
Anmäl dig
Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!