Har du en idé som skulle kunna göra världen lite bättre? Är ni flera som vill starta en verksamhet tillsammans? Då har du kommit rätt! Vi på Coompanion kan hjälpa dig på olika sätt, både för att komma igång med din idé, att utveckla en befintlig verksamhet, att samverka med andra eller kanske i några fall att avveckla en verksamhet. Vi är experter på kooperativt och hållbart företagande!

Nedan hittar du en översikt över våra olika erbjudanden!

RÅDGIVNING & KARTLÄGGNING

Tack vare finansiering från Tillväxtverket har vi möjlighet att erbjuda kostnadsfri rådgivning inom områdena:

När du kommer till oss får du träffa någon av våra certifierade rådgivare. Vi genomför en behovsanalys och en plan framåt baserat på dina behov. Kanske behöver du bara träffa oss vid något enstaka tillfälle eller så träffas vid ett flertal tillfällen.

Det kanske också kan vara aktuellt för dig att delta i något av våra mer djupgående affärsutvecklingsprogram; Coompanion Academy eller Hållbarhetslyftet.


COOMPANION ACADEMY

Coompanion Academy är en utvecklingsarena för dig som drivs av en passion och en vision om ett bättre samhälle. Det här är en plats för dig som har en affärsidé eller en verksamhet som förenar samhällsnytta med affärsnytta. Här finns det plats för de goda samtalen. Hos oss är du inte ensam. Arenan består av ett mer djupgående affärsutvecklingsprogram (Impact Busienss Loop) och möjligheten att ansöka om en plats i vår inkubator för samhällsentreprenörer.

Coompanion Academy bedrivs både fysiskt på plats i våra lokaler på Impact House i Varberg, men också genom digitala föreläsningar och nätverksträffar. Genom ökad kompetens och inspiration kring hållbara affärsmodeller, tillgång till ny teknik och fler möjligheter för samverkan och finansiering vill vi bidra till att fler hållbara företag startas och utvecklas för framtiden.

Vi samverkar med aktörer runt om i hela Halland som, precis som vi, har ett uppdrag och en önskan om en mer hållbar värld och fler samhällsnyttiga företag.

12 oktober startar nästa omgång av Impact Business Loop i gång. Mer info hittar du HÄR!


HÅLLBARHETSLYFTET

I alla våra program och i vår rådgivning har vi stor fokus på hållbarhet, men i Hållbarhetslyftet får du möjlighet att under 3 gemensamma träffar djupdyka i din verksamhets hållbarhetsarbete. Här får du koll på din verksamhets klimatpåverkan och vi hjälper dig att göra upp en handlingsplan som skapar värde både för ditt företag, dina kunder och planeten!

Hållbarhetslyftet består av 3 träffar med möjlighet till rådgivning mellan träffarna. Träffarna genomförs tillsammans med Energi- och Miljö Centrum (EMC) i Halland. Tack vara finansiering från Region Halland har du möjlighet att delta kostnadsfritt.

Nästa planerade omgång startar 27 oktober 2021. Håll utkik för mer information!


Vi ser fram emot att hjälpa dig att förvandla en god idé till en god affär!

KONTAKTA OSS!