Har du en idé som skulle kunna göra världen lite bättre? Är ni flera som vill starta en verksamhet tillsammans? Då har du kommit rätt! Vi på Coompanion kan hjälpa dig på olika sätt, både för att komma igång med din idé, att utveckla en befintlig verksamhet, att samverka med andra eller kanske i några fall att avveckla en verksamhet. Vi är experter på kooperativt och hållbart företagande!

Nedan hittar du en översikt över våra olika erbjudanden!

RÅDGIVNING

Tack vare finansiering från Tillväxtverket har vi möjlighet att erbjuda kostnadsfri rådgivning inom områdena:

När du kommer till oss får du träffa någon av våra certifierade rådgivare. Vi genomför en behovsanalys och en plan framåt baserat på dina behov. Kanske behöver du bara träffa oss vid något enstaka tillfälle eller så träffas vid ett flertal tillfällen.

PROJEKT & EVENT

Coompanion Halland driver ett flertal utvecklingsprojekt. Mer om dessa hittar du under ”projekt” uppe i menyn. Välkommen att delta! Det kanske också kan vara aktuellt för dig att delta i något av våra mer djupgående affärsutvecklingsprogram; Coompanion Impact Business Loop eller Hållbarhetslyftet? Vi anordnar också många event och nätverksträffar för att inspirera och underlätta för samverkan i länet. Kika in under våra aktuella erbjudanden så ser du vad som är på gång just nu.


Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!