Vill du ta företagandet till en ny nivå? Har du funderat på hur digitaliseringen kan utveckla ditt företag? Eller hur du kan använda hållbarhet som en konkurrensfördel? Då är React affärsutvecklingsprogrammet för dig! Det är helt kostnadsfritt att delta, tack vare medel från EU. Programmet pågår i 4 veckor. Vi startar nästa omgång den 27 april.

Gå direkt till ansökan

Unik möjlighet för ditt företag

Genom projektet React, Rebuild & Remake erbjuder vi nu en tredje och sista chans att kostnadsfritt ta del av stödinsatser för dig som småföretagare i Stockholms län. Vårt affärsutvecklingsstöd riktar sig främst till företag inom besöksnäring/turism, handel samt kreativa och kulturella branscher, men är även öppet för dig inom andra branscher.

Under programmet ingår tre individuella rådgivningar med en affärscoach. Du deltar i teoretiska moment såväl som workshops med olika teman, genom både inspelade föreläsningar samt digitala och fysiska träffar på Norrsken. 

Efter programmet har du fått inspiration, ny kunskap och handfasta råd för att tänka nytt kring dina produkter och tjänster, affärsmodeller, marknadsföring och försäljning. Dessutom får du med dig ett ovärderligt nätverk och bollplank i mötet med de andra deltagarna – ni delar erfarenheter, inspirerar och lär av varandra.

Programstart och innehåll

Under 4 veckor får varje företag 3 tillfällen med individuell coaching, 2 fysiska träffar, 3 teoretiska pass och 3 digitala workshops.

TRÄFF 1: Programstart (Plats: Norrsken), 27 april

TEORI 1: Målsättning (inspelat)

WORKSHOP: Målsättning (digitalt live), 3 maj

TEORI 2: Digitalisering & Branding (inspelat)

WORKSHOP: Branding & Utvärdering av sociala kanaler (digitalt live), 10 maj

TEORI 3: Hållbarhet; socialt, ekonomiskt och miljömässigt (inspelat)

WORKSHOP: Hur kan vi bli mer hållbara? (digitalt live), 15 maj

TRÄFF 2: Programfinal (Plats: Norrsken), 24 maj

Vad säger deltagarna?

För vem?

Programmet är särskilt utvecklat för dig inom besöksnäring, turism, handel samt kreativa och kulturella branscher, men är även öppet för dig inom andra branscher. Programmet har fokus på följande teman:

Programmet riktar sig till dig som är småföretagare i Stockholmsregionen och 

Gå programmet själv, eller ta med dig kollegorna och gör en utvecklingsresa tillsammans!

Hur ansöker jag?

Du gör en ansökan genom att fylla i vårt ansökningsformulär.

Ansökan är inte bindande. Begränsat antal platser.

Kan jag få veta mer innan jag bestämmer mig?

Absolut! Var med i vår digitala informationsträff den 5 april, kl 9-10, så får du höra mer och möta några av oss.

Anmäl dig här för att få länk.

Det är kostnadsfritt att delta

Programmet har ett värde av SEK 30.000 men är kostnadsfritt för dig som deltagare tack vare medfinansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden. Antalet platser är begränsat till 20.

När får jag besked om antagning?

Vi ger besked löpande. Ansök i god tid så har du större chans att komma med.

Frågor?

Kontakta gärna rekryteringsansvarig Sarah Thorsaeus eller projektledare Maria Aziz.

Affärscoacherna i programmet

Naimul Abd
Affärscoach & rådgivare

naimul.abd@coompanion.se
070-460 01 71

Naimul är managementkonsult, serieentreprenör och en av Stockholms ledande affärscoacher för startups. Han har ett omfattande nätverk inom startup, impact och kooperativa ekosystem.

Han har organiserat hundratals evenemang för startups bl.a. Stockholm Entrepreneurs Day och älskar att ge råd till entreprenörer om innovation, affärsmodell, branding, partnerskap och finansiering.

Maria Michael
Affärscoach & rådgivare

info@intensivekost.se
0762-557 007

Maria är grundare av och utbildningsansvarig för IntensiveKost, en kostrådgivarutbildning på distans Hon har en fil. kand. i biologi med huvudämne nutrition, en master i verksamhetsutveckling och folkhälsa och dubbel licens i kostrådgivning. Maria har även grundat bolaget Fitnessbutter där hon bland annat produktutvecklar. Utöver entreprenör är även Maria mentor och rådgivare till flertalet Startups inom Foodtech, livsmedel och restaurangbranschen. 

Bridget Weberg
Affärscoach & rådgivare

bridget.wedberg@coompanion.se
0708-47 92 56

Bridget har gedigen erfarenhet och kompetens i företagsrådgivning och eget företagande, specifikt kring kooperativt entreprenörskap och tillsammanslösningar.

Hon har själv startat och utvecklat många verksamheter inom en rad områden och branscher. Närmst hjärtat ligger odling och lokal matproduktion, såväl som gemensamma boendeformer, klimat- och miljöfrågor.

Bridget har en exceptionell förmåga att engagera människor.

Eric Edung
Affärscoach & rådgivare

eric.edung@coompanion.se
070-726 48 04

Eric stödjer entreprenörer och innovatörer att realisera och kommersialisera deras hållbara affärsidéer samt utveckla befintliga företag i sin förnyelseprocess för att förbli konkurrenskraftiga, klara nya utmaningar och lösa problem, med fokus på koncept- /produktutveckling och marknadsföring/försäljning.

Diplomerad Företagsrådgivare och Certifierad Mastering Business Modell Canvas och Value Proposition Canvas via Strategyzer.

Sarah Thorsaeus
Affärscoach & rekryteringsansvarig

sarah.thorsaeus@coompanion.se
070-373 64 60

Sarah är diplomerad rådgivare, civilekonom och företagare med stort hållbarhetsintresse och innovationsfokus. Hon har jobbat med företagsrådgivning i drygt 20 år och arbetat med företag i besöksnäringen, tillverkande industri och livsmedelsproduktion.

Sarah bara älskar nytänkande och oväntade former av samverkan och samarbete och att maximera nytta för många.

Maria Gerlofson
Affärscoach

maria@actandgrow.se
070 730 59 97

Maria är civilekonom, journalist, coach och författare. Hon har drivit företag i över trettio år med fokus på kommunikation, ledarskap, personlig utveckling och självledarskap. Är författare till flera fackböcker om bland annat mod, coachning och hållbart ledarskap och har skapat egna onlineutbildningar.

Maria brinner för yttre och inre hållbarhet, kreativitet och arbetsglädje för alla.

Vad säger deltagarna om REACT?

REACT är ett uppskattat affärsutvecklingsprogram, så här säger några av deltagarna:

”Jag har fått teoretisk kunskap om vad hållbarhet är och hur jag kan dra nytta av det i mitt företag. Det har varit högt i tak, kreativt – superbra!”
Annika Palmqvist, PT Hemma

”Vi har fått med oss jättemycket bra tips och idéer, det har varit kul. Och lite utmanande. Vi har tagit tag i frågor som vi tidigare undvikit.
Anna Sundman och Karin Kjellson, Theory Into Practice

”Det jag har uppskattat är den stora variationen. Vi har fått inspiration med gästföreläsare, vi har fått utbildning, vi har fått nätverka med andra företag, där vi har stöttat och hjälpt varandra framåt.

I affärscoachingen har jag kunnat få fram det som är viktigast för mitt företag; vi har hamnat mycket i digitaliseringen och vad jag kan göra där för att ta flera steg framåt.”
Susanna Bävertoft, True by You

”Jag har fått ny insikt om hur man kan bli starkare genom att jobba tillsammans”
Luis Palma Aguirre, AEK Media

Ansökan är inte bindande. Begränsat antal platser

Här kan du läsa mer om projektet.

PS: Är du helt ny företagare eller kanske har en affärsidé i skrivbordslådan? Har du haft tankar på att driva egen verksamhet, kanske tjäna pengar på din hobby eller saknar du någon samhällsservice på din ort? Boka ett möte med oss på Coompanion för kostnadsfri rådgivning!

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!