Hållbar affärsutveckling Halland

Globala målen

Region Halland sätter större fokus på hållbarhet och entreprenörskap i länet. I våras utlyste man projektmedel till organisationer som arbetar med verksamhetsutveckling på olika sätt med syfte att ge möjlighet till fler företag i Halland att utveckla sig i en mer hållbar riktning; både socialt, miljömässigt och ekonomiskt. Kul tycker vi på Coompanion som har prioriterat detta i våra processer och i vår organisation under lång tid. Vi är också en av organisationerna som blev beviljade medel att jobba med detta på ett ännu mer fokuserat sätt fram till 2022.

Vi kommer därför under de närmaste åren att kunna erbjuda ännu fler aktiviteter, processer och coachning till företag som är motiverade att spetsa till sina erbjudanden och sin organisation för en mer hållbar framtid. I vår inkubator och innovationsmiljö kommer det finnas möjlighet att testa nya lösningar på de hållbarhetsutmaningar som finns i de olika företagen. Vi erbjuder också ett helt nytt digitalt affärsutvecklingssystem där man som entreprenör kan arbeta med sitt hållbarhetsarbete och sin verksamhetsutveckling på ett systematiskt och cirkulärt sätt.

Håll utkik efter kommande aktiviteter och tveka inte att höra av er redan nu om ni vill ha råd, stöd och kunskap i ert utvecklingsarbete.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!