Möt Britta Teleman under Halland Tech Week – 7 oktober 2020

I oktober får du chansen att ta del av ett program fyllt av möjligheter till kompetensutveckling, inspiration, nätverkande och nya perspektiv. Du får lära dig mer om ny teknik, digital omställning, AI, VR m.m. och får möjlighet att möta företagsledare, inspiratörer och forskare. Halland Tech Week riktar sig till företag och organisationer, studenter och allmänhet.

Vi på Coompanion träffar ständigt passionerade entreprenörer och människor som vill förbättra samhället på olika sätt genom sina affärsidéer. På vilket sätt kan man då ta hjälp av ny teknik, innovation och design för att hitta lösningar på samhällsproblem och mänskliga behov?

Britta Teleman är industridesigner och jobbar med forskning på Högskolan i Halmstad. Ett av de forskningsprojekt som hon arbetar med inriktar sig mot hur man kan öka barns delaktighet i vården med ett normkritiskt fokus. Under Halland Tech Week kommer Britta ge en inspirationsföreläsning som handlar om hur man har använt sig av speldesign med syfte att barn med sjukdom eller funktionsnedsättningar ska bli mer delaktiga i beslut som rör deras hälsa och livssituation. Britta Teleman berättar om designprocessen och hur man jobbat med barn ur målgruppen för att appen ska lyckas lyfta deras perspektiv.

Läs mer och anmäl dig här:

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!