Business Halland

Nu finns äntligen information om vilket stöd det finns för dig som företagare i Halland samlat på ett ställe. Business Halland är en portal som ska göra det enklare för dig som företagare att hitta och ta del av erbjudanden som finns att få som runt om i länet. Här kan du söka efter stöd baserat på vilket behov du som företagare har och hitta aktiviteter som riktar sig till dig som entreprenör. Halland har ett stort utbud av seminarier, affärsutvecklingsprogram, företagsnätverk, mentorsprogram, rådgivning och finansieringsmöjligheter som hjälper dig att ta nästa steg i din utveckling som företagare.

Sidan är ett samarbete mellan offentliga aktörer som till exempel alla de halländska kommunerna, Region Halland och organisationer som finns i länet som på olika sätt erbjuder råd och stöd till företag.

Läs mer om den nya portalen HÄR

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!