Hållbarhetsdagen Halland – 11 november 2020

”Välkomna till Sanningens år 2020, sanningens år för vår framtid på jorden.” Så inledde Johan Rockström sitt radioprogram Vinter i P1 som sändes den 1 januari 2020. Alla som vaknade upp efter en festlig nyårsnatt och satte på radion fick sig ord och inga visor till livs. Det finns ingen tid att förlora. Rockström utlyste ett planetärt nödläge.

Nu går vi från ord till handling. Årets Hållbarhetsdag i Halland går av stapeln den 11 November och vi ställer oss frågan hur vi kan få till verklig hållbarhetsutveckling på riktigt och vi fokuserar på konkreta exempel i enlighet med FNs globala hållbarhetsmål.

Hållbarhetsdagen Halland arrangeras inom ramen för Coompanion Hallands projekt CooCreate med finansiering av Europeiska Regionala Utvecklingsfonden och Region Halland. Tillsammans med övriga samarbetspartners NW Event, Varbergs Kommun och CSR Västsverige så kommer vi i år bjuda på en rad intressanta och viktiga föreläsningar under ledning av dagens moderator Jan Bylund.

Mer information och anmälan hittar du HÄR

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!