Vill du bli grön entreprenör?

Stadsbruk Roslagen är en inkubator med fokus på odling och grönt entreprenörskap. Målet med inkubatorprogrammet är att främja och underlätta nystartade företags väg mot tillväxt och lönsamhet. På lång sikt ska stadsbruket skapa både ekologiska, ekonomiska och sociala effekter i och kring staden – i form av arbetstillfällen, lokalproducerad mat, förhöjd livskvalitet, gröna mötesplatser och bidrag till integration. 

Inkubatorsprogrammet 2022

Genom inkubatorprogrammet i Stadsbruk Roslagen får du en möjlighet att odla kommersiellt enligt ekologiska principer. Under 2022 kommer programmet att vara delvis webbbaserat, uppdelat i moduler där teori blandas med praktik, och genomföras i samarbete med Botildenborg i Malmö.

Deltagarna får odla sida vid sida med föregående års deltagare/entreprenörer. Varje deltagare kommer därför att ha bästa möjliga förutsättning och utbildning kring stadsbruk, odling och sitt framtida entreprenörskap. 

Antagning

Antagningen till 2022 års inkubatorprogram är öppen. Urvalet kommer ske selektivt där ambition, vision och erfarenhet väger in.

Vi söker både aktörer som är erfarna odlare och/eller företagare och de med ingen erfarenhet alls. Det gemensamma ska vara passion, att man delvis vill livnära sig på odling och att man vill stötta och bidra till lokalt och ekologiskt odlande.

Antagning sker löpande. Du kan även ansöka för nästkommande år, 2023.

Vinn stipendium!

Vi utlyser nu ett stipendium för att delta i inkubatorprogrammet (värde 25.000 kr exkl moms/plats). Det inkluderar utbildning samt testbädd vid Färsna gård i Norrtälje 2022. Vinnaren av stipendiet meddelas den 15 april. Missa inte chansen!

Programmet startar den 29 april.

Anmäl intresse senast den 13 april till pascal.letter@coompanion.se.

Projektledare: Pascal Letter

079 334 08 68
pascal.letter@coompanion.se

Projektägare: Coompanion Roslagen & Norrort. Läs mer om projektet.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!