Är du vår nya affärsutvecklare?

Vill du jobba med Sveriges ledande företagsfrämjare inom demokratiskt och hållbart företagande? Ta chansen att vara med om ett fantastiskt äventyr tillsammans med oss! 

Nu söker vi en stjärna som vill ta vår företagsrådgivning till nästa nivå. Vi tror att du brinner för att rusta företag och entreprenörer inför framtidens utmaningar. Och du har förmodligen en bakgrund som affärsutvecklare eller företagsrådgivare.

React, Rebuild & Remake är ett 2-årigt projekt som finansieras med medel från Europeiska regionala utvecklingsfonden. Genom projektets affärsutvecklingsprogram ska vi stötta småföretag, främst inom kultur- turism- och besöksnäringen, i digital och hållbar omställning. Syftet är att öka småföretagarnas konkurrenskraft samt bidra till ett mer hållbart, innovativt och konkurrenskraftigt näringsliv i Stockholmsregionen. För mer info om projektet, läs här.

Vilka är vi?

Coompanion är sedan 30 år Sveriges ledande experter på kooperativt, hållbart och socialt entreprenörskap. Genom att erbjuda kostnadsfri rådgivning & information, affärsutveckling, nätverk och utbildning är vi en viktig aktör för många nystartare, entreprenörer och företag. 

Vi möter ofta samhällsentreprenörer i olika faser under deras företagsresa, från idégenerering till innovations- och affärsrådgivning. I Stockholmsregionen ger vi varje år stöd till över 1200 idébärare och etablerade entreprenörer som vill kombinera affärsnytta med social och hållbar tillväxt. Det är något vi är mycket stolta över!

Vår rådgivning är kostnadsfri tack vare finansiering från Tillväxtverket tillsammans med bland andra Stockholms stad och Södertälje kommun. Läs mer om Coompanion Stockholm!

Det här är din roll

Tillsammans med tre andra affärsutvecklare kommer du att ansvara för att utveckla Coompanion Stockholmsregionens digitala affärsutvecklingsstöd samt skapa en digital mötesplats för samverkan och utbyte mellan regionens småföretagare. I rollen kommer du att hålla rådgivning, coacha samt processleda deltagarna igenom aktiviteter som tillåter företagen att ta fram nya affärskoncept och tjänster. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Samordna och ha ett övergripande ansvar för affärsutvecklingsprogrammet.
 • Genomföra nulägesanalys & omvärldskunskap vid programstart. 
 • Affärsutvecklings- och innovationsrådgivning med fokus på hållbarhet (Agenda 2030 målen).
 • Planera och processleda workshops i hållbarhet och digitalisering.
 • Individuell coaching.
 • Utveckla en digital plattform för samverkansmöjligheter. Liksom att koordinera och processleda nätverksträffarna. 
 • Delta vid projektgruppsmöten och verka för ett internt lärande.
 • Samverka med andra aktörer inom det företagsfrämjande systemet.

Om dig

Kvalifikationer:

 • Utbildningsbakgrund inom t.ex. företagsekonomi, juridik eller annan relevant utbildning.
 • Praktisk erfarenhet av affärsutveckling och rådgivning och/eller bankfinansiering av företag.
 • Drivit eget företag.
 • Har baskunskap inom följande områden: socialt företagande, affärsmodeller, hållbarhetsanalyser, associationsformer, juridik, marknadsföring/varumärkespositionering och redovisning.
 • Praktisk erfarenhet av att hålla i utbildningar och workshops.
 • Flytande språkkunskaper i svenska och engelska.

Som person ser vi gärna att du är lösningsorienterad och tar egna initiativ samtidigt som du är en teamplayer. Meriterande är också om du har arbetserfarenhet från det företagsfrämjande ekosystemet och/eller kulturella och kreativa näringen/turism- och besöksnäringen.

Villkor

Vi erbjuder en kreativ arbetsplats med engagerade kollegor och stor möjlighet att påverka och utveckla vår gemensamma verksamhet. Coompanion Stockholm samarbetar med många företagsfrämjande aktörer och som anställd hos oss hamnar du i ett stort nätverk. Arbetet är självständigt och du samarbetar med trevliga kollegor mitt i hjärtat av Stockholm City. Våra rådgivningar äger huvudsakligen rum digitalt men även på våra kontor, Norrsken House och Södertälje Science Park.

Anställningsform: Projektanställning fram till sista maj 2023 med möjlighet till fortsatt anställning.

Tjänstens omfattning: 75% (eventuell möjlighet till heltid längre fram)

Tillträde: sker enligt överenskommelse, dock tidigast i januari 2022.

Lön: Enligt kollektivavtal.

Sista ansökningsdag: Vi intervjuar kandidater löpande så sök redan idag!

Gör din ansökan via Jobylon!

Kontakt

För frågor om rekryteringen och tjänsten:
Maria Aziz, verksamhetsledare Coompanion Stockholm. 

E-post: maria.aziz@coompanion.se

Telefon: 070 726 48 01

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!