Bli grön entreprenör 2023!

Stadsbruk Roslagen är en inkubator med fokus på odling och grönt entreprenörskap. Målet är att främja och underlätta nystartade företags väg mot tillväxt och lönsamhet. På lång sikt ska stadsbruket skapa både ekologiska, ekonomiska och sociala effekter i och kring staden – i form av arbetstillfällen, lokalproducerad mat, förhöjd livskvalitet, gröna mötesplatser och bidrag till integration. 

Inkubatorsprogrammet 2023

Genom inkubatorprogrammet i Stadsbruk Roslagen får du en möjlighet att odla kommersiellt enligt ekologiska principer. Under 2023 kommer programmet att vara delvis webbbaserat, uppdelat i moduler där teori blandas med praktik.

Deltagarna får odla sida vid sida med föregående års deltagare/entreprenörer. Varje deltagare kommer därför att ha bästa möjliga förutsättning och utbildning kring stadsbruk, odling och sitt framtida entreprenörskap. 

Antagning

Antagningen till 2023 års inkubatorprogram är öppen. Urvalet kommer ske selektivt där ambition, vision och erfarenhet väger in.

Vi söker både aktörer som är erfarna odlare och/eller företagare och de med ingen erfarenhet alls. Det gemensamma ska vara passion, att man delvis vill livnära sig på odling och att man vill stötta och bidra till lokalt och ekologiskt odlande.

Antagning sker löpande. Du kan även ansöka för nästkommande år, 2024.

Vinn en plats i vår gröna inkubator!

Vi utlyser nu nya platser till inkubatorprogrammet 2023. Tack vare vårt samarbete med Norrtälje kommun och Region Stockholm kan vi i år fortsatt erbjuda platserna kostnadsfritt (värde 25.000 kr exkl moms). Det inkluderar utbildning samt testbädd vid Färsna gård i Norrtälje 2023. Du anmäler intresse genom att skicka in en motivering till varför just DU bör bli antagen till Stadsbruk Roslagen. Missa inte chansen!

  • Infoträffar hålls digitalt 30 november och 11 januari.
  • Anmäl ditt intresse senast den 25 januari 2023 till pascal.letter@coompanion.se.
  • Antagningen meddelas senast 1 februari 2023.
  • Programmet startar i februari 2023.

Projektledare: Pascal Letter

079 334 08 68
pascal.letter@coompanion.se

Projektägare: Coompanion Roslagen & Norrort. Läs mer om projektet.

Projektet finansieras av Region Stockholm och Norrtälje kommun.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!