Vi söker dig som brinner för ett demokratiskt och socialt entreprenörskap!

Tror du på ett företagande präglat av demokrati, samverkan och hållbar tillväxt? Ta chansen att vara med om en spännande resa tillsammans med oss!

Nu söker vi en affärsutvecklare som vill vara med och driva vår företagsrådgivning till nästa nivå. Coompanion Stockholm har 4 medarbetare. Vi arbetar flexibelt med bas från vårt kontor i centrala Stockholm, men hela länet är vårt arbetsfält.

Coompanion Stockholm har en stark företagskultur där alla är delaktiga både i ansvar och arbete. Verksamheten utvecklas gemensamt med organisationens medarbetare i samverkan med externa samverkanspartners och finansieras oftast av projektmedel.

VI SÖKER DIG som brinner för att hjälpa individer att förverkliga sina företagsdrömmar tillsammans. Du har också ett stort engagemang för hållbar utveckling, samverkanslösningar och värderingsdrivet företagande. Och du har förmodligen en bakgrund som affärsutvecklare eller företagsrådgivare. Tillsammans med arbetsteamet kommer du att ansvara för Coompanion Stockholms affärsutvecklingsstöd och verksamhetsutveckling.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!