Ledarskapsutbildning i höst? Nu är ansökan öppen!

Foto: Fauxels

Är du (eller vill du bli) ledare eller chef i en demokratiskt styrd verksamhet? Då är vår unika ledarskapsutbildning helt rätt för dig. Ansök nu!

Till hösten startar en ny omgång av Coompanions unika ledarskapsutbildning – för dig som vill leda demokratiska, sociala eller kooperativa verksamheter. Utbildningen riktar sig till dig med ledarambitioner som arbetar i exempelvis en ekonomisk förening, civilsamhälle, region, kommunal verksamhet eller i ett socialt företag. Här möts deltagare som är övertygade om att affärsnytta går att förena med samhällsnytta.

Utbildningen ges på distans under två terminer och inkluderar fem närträffar vid Jakobsbergs folkhögskola. Studierna är av praktisk karaktär och bygger på upplevelsebaserat lärande, samtal, feedback och övningar i kombination med teori och litteratur. Under året utvecklar du ditt personliga ledarskap och du får redskap för att kunna utveckla ett tillitsbaserat och samskapande ledarskap. Parallellt med detta får du verktyg för att förstå förändring, bygga team och leda samhällsnyttiga verksamheter.

Det här är en utmärkt möjlighet för nuvarande och blivande ledare att inte bara utveckla sina ledarskapsfärdigheter, men också att bidra till en mer jämlik, demokratisk och hållbar framtid.

Ta chansen att både få växa som ledare och att göra verklig skillnad – utforska utbildningen och ansök nu för att säkra din plats!

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!