Missade du webbinariet om att söka projektmedel? Se inspelningen nu!

Har du en projektidé som du skulle vilja genomföra, men du vet inte hur du skall kunna finansiera genomförandet av projektet? Se inspelningen från vårt webbinar ”Så hittar du projektmedel till din projektidé!”

Torbjörn Skarin från Skandinavisk Samhällsanalys har lång och bred erfarenhet av offentliga projekt och har hjälpt många ideella och offentliga verksamheter att hitta nya projektmöjligheter. Torbjörn kommer att ge dig en samlad bild av vilka olika externa stödmöjligheter/fonder det finns, ge dig en bild av vilka steg du behöver ta för att kunna skriva en projektansökan samt ge exempel på vilka fallgropar det finns i arbetet.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!