15 juni – Webbinarium om tillsammansodling

– Vill du lära dig mer om hållbart jordbruk och hur du kan engagera dig i gemensamma odlingsprojekt? Då är detta webbinarium för dig!

Tillsammansodling och andelsjordbruk är en växande trend över hela världen. Genom att arbeta tillsammans kan vi odla lokalt, främja hållbara jordbruksmetoder och stärka gemenskapen. På detta webbinarium kommer vi att utforska fördelarna med tillsammansodling och andelsjordbruk och diskutera hur dessa initiativ kan hjälpa oss att skapa en mer hållbar framtid.

Vi har bjudit in experter på området för att ge sina perspektiv på tillsammansodling och andelsjordbruk och dela sina erfarenheter. Vi hoppas att detta webbinarium kommer att vara en givande diskussion för alla som är intresserade av hållbart jordbruk och att arbeta tillsammans för att skapa en bättre framtid.

Genom att delta i detta webbinarium kommer du att få tillgång till värdefull information om tillsammansodling och andelsjordbruk som kan hjälpa dig att starta din egen gemensamma odling eller bli en del av en befintlig gemenskap.

Med oss har vi Tove Sundström från Marsätt andelsjordbruk, Thorsten Laxvik från Matvärn och Pelle Persson från Coompanion Jämtland

Anmäl dig nu och upptäck möjligheterna med tillsammansodling!

I samarbete med

Datum

15 jun 2023
Expired!

Tid

11:00 - 12:00

Lokal tid

  • Tidszon: America/New_York
  • Datum: 15 jun 2023
  • Tid 05:00 - 06:00

Mer info

ANMÄL DIG HÄR

Platser

Zoom
Digitalt

Arrangör

Coompanion Kronoberg
Telefon
+46 70-853 87 00
E-post
wille.lopez@coompanion.se
Webbplats
http://www.kronoberg.coompanion.se
ANMÄL DIG HÄR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!