IMPACT LUNCH: Att lyckas med sin försäljning

Hur blir du bäst när det gäller? Under detta digitala lunchwebbinarium ger Camilla Gyllensvan dig nycklar till att lyckas. Du kommer att få veta mer om faktorerna till att vara bäst när det gäller och hur du kan vara ditt allra bästa jag. Du kommer också att få konkreta tips kring kommunikation och hur du genom din kommunikation kan påverka dig själv och andra i en positiv riktning.

Lunchwebbinariet kommer att följas upp med en mer praktisk digital workshop den 18 maj så om du vill jobba mer konkret med dig själv och din verksamhet kring försäljning och kommunikation så anmäl dig även till det eventet. 

Camilla Gyllensvan har arbetat med försäljning i över 20 år. Det har inneburit försäljning av allt från tvättmedel till hus och hon har arbetat både med privatpersoner och företag i stora event. Hon har utbildat stora försäljningsteam i konsten att sälja och driver två egna bolag med inriktning på kommunikation,  ledarskap och personlig utveckling.

Så ta chansen att vara med på detta tillfälle där du får konkreta, enkla och framför allt användbara verktyg som du kan använda direkt! 

Anmäl dig HÄR

* Webbinariet hålls digitalt och erbjuds som en del i Coompanion Hallands inkubator Impact Academy. Under ett antal tillfällen bjuds du in till en Impact Lunch där vi under avslappnande former bjuder på ny kunskap inom olika områden som kan hjälpa dig i ditt entreprenörskap.

Datum

15 apr 2021
Expired!

Tid

12:15 - 13:00

Lokal tid

 • Tidszon: America/New_York
 • Datum: 15 apr 2021
 • Tid 06:15 - 07:00

Platser

Online
Kategori
Coompanion Halland

Arrangör

Coompanion Halland
Telefon
0731-543366
E-post
halland@coompanion.se
Webbplats
https://www.coompanion.se/halland

2 svar

  1. Hej Johnny,
   Tack för din kommentar. Ibland kan det verkligen kännas tungt när det kommer till försäljning. Passa på att anmäla dig till den lite längre workshopen med Camilla Gyllensvan den 18 maj 13-16 som är lite mer praktisk. Här kommer du få möjlighet till mycket pepp och goda handfasta råd kring din försäljning. Välkommen! / Mvh Lina, Coompanion Halland
   Anmälan via länken:
   https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMud-yopjkpHtLgvIaib5hoF2azsRSdDJSo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!