IMPACT MORNING BITE: Inner Development Goals

Inner Development Goals är ett globalt initiativ som bygger på forskning kring vilka förmågor och kvaliteter vi människor behöver utveckla för att leva ett hållbart, meningsfullt och produktivt liv.

Man har tagit fram ett ramverk som beskriver vilka områden som vi behöver fokusera på och som är avgörande om vi skall lyckas nå de Globala Målen.

Som en del av detta arbete bjuder vi in entreprenörer som arbetar inom de olika områdena för att berätta mer och inspirera till förändring och utveckling. Vid detta tillfälle får vi möjlighet att träffa Jenny Amilon. Jenny arbetar som hälsopedagog och Somatic Educator. Hon driver ett Somatiskt Center mitt i Varberg som erbjuder både bredd och djup inom ett område som berör såväl kropp som hjärna. Jenny kommer att berätta om hur hon arbetar och de olika möjligheter som finns i att träna sina inre förmågor med fokus på närvaro och medvetenhet.

Frukostföreläsningen äger rum på Impact House Halland, som också är en av de internationella hubbarna för att driva IDG-arbetet i global samverkan.

Coompanion arbetar för en hållbar värld där vi vill bidra till en positiv samhällsförändring genom samarbete och kooperation.

Tillsammans gör vi skillnad!


Eventet möjliggörs tack vare samverkan och finansiering från:

Datum

26 jan 2023
Expired!

Tid

08:30 - 09:30

Lokal tid

  • Tidszon: Europe/Moscow
  • Datum: 26 jan 2023
  • Tid 10:30 - 11:30

Platser

Impact House Halland

Platser 2

Online
Kategori
Coompanion Halland

Arrangör

Coompanion Halland
Telefon
0731-543366
E-post
halland@coompanion.se
Webbplats
https://www.coompanion.se/halland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!