Nätverksfrukost

Är du intresserad av att träffa andra entreprenörer och innovatörer som vill bidra till samhällsnytta med sina idéer, initiativ och sitt företagande i Hallands län?

21 oktober är det dags för nätverksfrukost för dig som är samhällsentreprenör eller social innovatör. Kanske arbetar du i offentlig sektor, inom akademi och skola eller i en ideell verksamhet. Gemensamt för oss alla är att vi drivs av ett samhällsengagemang och en önskan om en bättre värld.

Vi har mycket att lära av varandra och därför tycker vi att det är hög tid att vi samlas och utbyter erfarenheter, kunskap och inspiration.

Välkommen att anmäla dig till en härlig morgon tillsammans där vi såklart dukar upp till frukost. Det går också bra att delta digitalt! Ange i anmälan på vilket sätt du föredrar att delta.

ANMÄL DIG HÄR

Dag: Torsdag 21 oktober
Tid: 8.30-9.30
Plats: Impact House, Östra Långgatan 47 i Varberg alternativt digitalt


Nätverksfrukosten anordnas inom ramen för vårt projekt CooCreate med finansiering från Tiillväxtverket, Europeiska Regionalfonden och Region Halland.

Datum

21 okt 2021
Expired!

Tid

08:30 - 09:30

Lokal tid

 • Tidszon: Europe/Paris
 • Datum: 21 okt 2021
 • Tid 08:30 - 09:30

Kostnad

Kostnadsfritt
Kategori

2 svar

 1. Hej!

  Jag är en student på IHM business school och praktiserar idag på ett företag som heter PQMsystems. Jag kommer gärna och deltar digitalt på er nätverksträff då jag ser detta som otroligt intressant att nätverka och skapa nya kontakter och/eller nya business möjligheter.

  Hör av er till mig!

  1. Hej Jimmy!
   Kul att du är intresserad av att var med. Anmäl dig i länken ovan så skickar vi info om hur du deltar till dig.
   Varmt välkommen, mvh Lina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!