Social Business Board i Dalarna 31 maj

Har du en samhällsnyttig idé?

Vi står inför många samhällsutmaningar som kräver nya kreativa lösningar. Tisdagen den 31 maj är det dags för digital Social Business Board i Dalarna, ett tillfälle för dig att presentera din idé för en panel av professionella rådgivare.

Vi hjälper dig att utveckla din idé om att bidra till ett bättre och mer hållbart samhälle. Oavsett om du precis har fått din idé eller om du är igång med en verksamhet så är du välkommen att söka till detta tillfälle.

Om din idé blir antagen så vill vi att du är tillgänglig kvällen 17 maj för informationsträff och en timme någon gång den 23 eller den 24 maj för egen rådgivning. Under tillfället den 31 maj kommer du få 5–10 minuter på dig att presentera din idé. Panelen bidrar med kunskap, nätverk och vägar för att ta din idé vidare.

Det finns ett begränsat antal platser så passa på att ansöka redan idag, sista anmälningsdag är söndagen den 15 maj. Vi hör av oss oavsett om du är välkommen att vara med som deltagare eller om du inte tilldelas platsen den här omgången av Social Business Board.

Vad roligt att du söker till Social Business Board!

Social Business Board genomförs av Coompanion Dalarna och Region Dalarna inom regionala Huben för affärsutveckling av socialt företagande och social innovation.

I samarbete med Dalarnas företagsfrämjare och näringslivsutvecklare. Dalarna Science Park, Sparbanksstiftelsen Dalarna, NyföretagarCentrum Norra Dalarna, mfl.

Kontaktperson

Anna-Clara Eriksson
anna-clara.eriksson@coompanion.se
070 – 780 98 54

Datum

31 maj 2022
Expired!

Lokal tid

  • Tidszon: America/New_York
  • Datum: 31 maj 2022

Platser

Online
Kategori

Arrangör

Coompanion Dalarna
E-post
dalarna@coompanion.se
Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!