Tycker du att kooperativ är en god idé? Var med och inspirera fler och dra själva nytta av samarbetet! Tillsammans verkar vi för fler och bättre kooperativ och när vi blir fler kan vi synas mer, lära oss mer och ge fler tillgång till de möjligheter som kooperativ innebär.

Vilka är Coompanion Dalarna?

Coompanion Dalarna är en ekonomisk förening med 76 medlemmar och arbetar i hela Dalarnas län. Hos oss får du kostnadsfri rådgivning och information när du vill starta företag tillsammans med andra. Vi erbjuder också rådgivning, utbildning och processledning inom företagssamverkanarbetsintegrerande socialt företagande och lokal utveckling.

Varför ska vi bli medlemmar?

Kooperativa medlemmar får nedsatt pris på våra utbildningar och har möjlighet att utnyttja vårt konsultstöd till en reducerad kostnad. Genom medlemskapet får ni också tillgång till ett nätverk. Vi försöker också varje år driva minst ett projekt för medlemmarnas utveckling.

Vilka kan bli medlemmar?

Kooperativa företag/föreningar som har funnits minst ett år kan ansöka om medlemskap i Coompanion Dalarna.

Hur blir vi medlemmar?

För att bli medlem fyller ni i medlemsansökan här nedanför eller så kontaktar ni oss. Kooperativ behöver också skicka in stadgar och senaste årsredovisningen till oss.

Vår styrelse beslutar om medlemmen antas och därefter får ni en faktura på insatsen, 1.500 kronor. Insatsen betalas alltså endast en gång. Coompanion har för närvarande ingen årsavgift. Den kan enligt stadgarna uppgå till högst 1000 kr.

Ansök här

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!