Social Business Board 11 mars

Har du en samhällsnyttig idé?

Vi står inför många samhällsutmaningar som kräver nya kreativa lösningar. Den 11 mars är det dags för Social Business Board i Dalarna, ett tillfälle för dig att presentera din idé för en panel av professionella rådgivare.

Vi hjälper dig att utveckla din idé om att bidra till ett bättre och mer hållbart samhälle. Oavsett om du precis har fått din idé eller om du är igång med en verksamhet så är du välkommen att söka till detta tillfälle.

Om din idé blir antagen så vill vi att du är tillgänglig kvällen den 1 mars för informationsträff, en timme någon gång den 3 eller 4 mars för egen rådgivning och kvällen den 7 mars för gemensam genomgång av digital presentation. Under tillfället den 11 mars kommer du få 5–10 minuter på dig att presentera din idé. Panelen bidrar med kunskap, nätverk och vägar för att ta din idé vidare.

Det finns ett begränsat antal platser så passa på att ansöka redan idag, sista anmälningsdag är söndagen den 27 februari. Vi hör av oss oavsett om du/ni är välkommen att vara med som deltagare eller om du/ni inte tilldelas platsen den här omgången av Social Business Board.

Vad roligt att du söker till Social Business Board!

Social Business Board genomförs av Coompanion Dalarna och Region Dalarna inom regionala Huben för affärsutveckling av socialt företagande och social innovation.

I samarbete med Dalarnas företagsfrämjare och näringslivsutvecklare. Bl.a. Ung Företagsamhet, Dalarna Science Park, Almi GävleDala och Sparbanksstiftelsen Dalarna.

Kontaktperson

Anna-Clara Eriksson
anna-clara.eriksson@coompanion.se
070 – 780 98 54

Taggar:

Datum

11 mar 2022
Expired!

Lokal tid

  • Tidszon: Europe/Helsinki
  • Datum: 11 mar 2022

Mer info

Anmälan

Platser

Online
Kategori
Anmälan
Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!