Stärk ditt varumärke

Välkommen till en praktisk workshop där du med inspiration och handledning av Kristoffer Bergendahl får möjlighet att arbeta med ditt personliga varumärke, din verksamhetsprofil och hur du kommunicerar via Linked In.

Workshopen vänder sig till dig som precis startat eller redan driver ett företag eller förening i Halland. Du drivs av att skapa produkter och tjänster som löser samhällsutmaningar på olika sätt och vill bli bättre på att kommunicera vad er verksamhet bidrar till.

Efter avslutad workshop har du fått med dig massor av ny kunskap och en nyvunnen trygghet i att presentera både dig själv och ditt företag i nya sammanhang.

Föreläsaren, författaren och retorikexperten Kristoffer Bergendahl är utbildad pedagog och retoriker. Verksam i Göteborgsregionen har han byggt sitt recept till framgång på ett entusiasmerande sätt i kombination med engagemang och humor. Med rötterna i kommunikation föreläser och utbildar han inom allt ifrån presentationsteknik till förhandling.

Workshopen arrangeras som en del av Coompanions projekt CooCreate – en utvecklingsarena för samhällsentreprenörskap och social innovation i Halland och är kostnadsfri tack vara finansiering från Europeiska Regionala Utvecklingsfonden och Region Halland.

Datum

05 maj 2023
Expired!

Tid

09:00 - 16:00

Lokal tid

  • Tidszon: America/New_York
  • Datum: 05 maj 2023
  • Tid 03:00 - 10:00

Platser

Impact House Halland
Kategori
Coompanion Halland

Arrangör

Coompanion Halland
Telefon
0731-543366
E-post
halland@coompanion.se
Webbplats
https://www.coompanion.se/halland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!