WORKSHOP: Att lyckas med sin försäljning

Under den här digitala workshopen kommer vi att ha fokus på försäljning och att lyckas när det väl gäller. Du kommer också att få en fördjupad kunskap i hur du kan bli tydligare i din försäljning. Tillsammans med Camilla Gyllensvan kommer du att få möjlighet att testa några enkla tekniker som kan få dig att känna dig säkrare och få ditt budskap att inte bara gå fram utan också nå in. Efter detta tillfälle kommer du förhoppningsvis att känna att försäljning kan vara både kul och enkelt!

Camilla Gyllensvan har arbetat med försäljning i över 20 år. Det har inneburit försäljning av allt från tvättmedel till hus och hon har arbetat både med privatpersoner och företag i stora event. Hon har utbildat stora försäljningsteam i konsten att sälja och driver två egna bolag med inriktning på kommunikation, ledarskap och personlig utveckling.

Så ta chansen att vara med på detta tillfälle där du får konkreta, enkla och framför allt användbara verktyg som du kan använda direkt!

Anmäl dig HÄR

* Webbinariet och workshopen hålls digitalt och erbjuds som en del i Coompanion Hallands inkubator Impact Academy med stöd från Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Tillväxtverket och Region Halland. Under ett antal tillfällen bjuds du in till en aktiviteter där vi under avslappnande former bjuder på ny kunskap inom olika områden som kan hjälpa dig i ditt entreprenörskap.

Datum

18 maj 2021
Expired!

Tid

13:00 - 16:00

Lokal tid

  • Tidszon: America/New_York
  • Datum: 18 maj 2021
  • Tid 07:00 - 10:00

Platser

Online
Kategori
Coompanion Halland

Arrangör

Coompanion Halland
Telefon
0731-543366
E-post
halland@coompanion.se
Webbplats
https://www.coompanion.se/halland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!