Har du en samhällsnyttig idé?

Vi står inför många samhällsutmaningar som kräver nya kreativa lösningar. Den 1 december är det dags för Social Business Board i Dalarna, ett tillfälle för dig att presentera din idé för en panel av professionella rådgivare.

Vi hjälper dig att utveckla din idé om att bidra till ett bättre och mer hållbart samhälle. Oavsett om du precis har fått din idé eller om du är igång med en verksamhet så är du välkommen att söka till detta tillfälle.

Om ni blir antagna så kommer ni att ha 5–10 minuter på er att presentera er idé. Panelen bidrar med kunskap, nätverk och vägar till finansiering. Det finns ett begränsat antal platser så passa på att ansöka redan idag, sista anmälningsdag är söndagen den 21/11.

I vilken kommun vi kommer vara den 1 december håller vi öppet tills vi vet varifrån vi får in ansökningar. Blir du/ni antagna vill vi att du/ni är tillgänglig onsdagen den 24/11 för att träffa oss arrangörer där vi stämmer av idén och presentationen innan du/ni träffar juryn en vecka senare. Vi hör av oss oavsett om du/ni är välkommen att vara med som deltagare eller om du/ni inte tilldelas platsen den här omgången av Social Business Board.

Vad roligt att du söker till Social Business Board!

Social Business Board genomförs av Coompanion Dalarna och Region Dalarna inom regionala Huben för affärsutveckling av socialt företagande och social innovation.

I samarbete med: Ung Företagsamhet Dalarna, Dalarna Science Park, Almi, NyföretagarCentrum, Mora kommun, Sparbanksstiftelsen Dalarna.