Dags att bry sig – 20 oktober

Välkommen till seminariet Dags att bry sig – så kan civilsamhället och den idéburna sektorn lyfta Sverige, med författaren Sophie Nachemson-Ekwall.

FÖR ATT LÖSA dagens komplexa samhällsutmaningar behövs ett helt nytt engagemang från samhällets tre sektorer. För den tredje sektorn, med dess blandning av organisationer, erbjuder det en uppsjö av möjligheter att delta i en utveckling som är socialt hållbar, inkluderande och innovativ. Den tredje sektorn behöver samla ihop sig och bli en starkare röst på ett helt annat sätt än tidigare. 

FÖRFATTAREN Sophie Nachemson-Ekwall är prisbelönt ekonomijournalist och doktor i företagsekonomi. Hon har skrivit böcker om värdet av en mångfald av ägarmodeller. Nu utmanar hon sig själv och oss genom att lyfta fram betydelsen av att den tredje sektorn samlar ihop sig och blir en stark röst på ett helt annat sätt än tidigare. 

Varmt välkommen att delta i detta seminarium! 

Plats: Dalarnas Idrottsförbund, Pelle Bergs Backe 3, Falun 
Tid: Onsdag den 20 oktober kl 17.00-19.00 

Anmälan senast 13 oktober till bengt.sundgren@coompanion.se.

Enklare förtäring serveras. Anmäl speciella önskemål om kost! 

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!