Hållbarhetsdagen Halland

18 november 09.00 är det dags för årets upplaga av Hållbarhetsdagen Halland, en dag där vi fokuserar på lösningar och samverkan för en mer hållbar värld. I år är temat cirkularitet.

Att gå från linjära ekonomiska system till ett mer cirkulärt ekonomiskt system kräver en omställning i hur verksamheter formulerar och genomför sina affärsmodeller, och hur man samverkar för att hitta möjligheter. Det finns många hinder och begränsningar; lagar och regler men även infrastruktur och processer är idag designade efter ett linjärt system. Detta är utmaningar som behöver hanteras stegvis under lång tid. Men nu finns också enorma möjligheter som inte funnits tidigare, i form av teknisk utveckling och digitalisering. Detta öppnar upp för cirkulära lösningar som vi redan ser goda exempel på.

På Hållbarhetsdagen 2021 kommer vi få ta del av inspiration, trender, metoder och möjligheter som den cirkulära ekonomin erbjuder. Välkommen skall du vara!

Läs mer HÄR


Hållbarhetsdagen Halland arrangeras av Coompanion tack vare finansiering från Region Halland, Tillväxtverket och Europeiska Regionalfonden. Arrangemanget sker i stor samverkan med en mängd samarbetspartners som alla har satt hållbarhet högt upp på agendan.

Datum

18 nov 2021
Expired!

Tid

09:00 - 12:00

Lokal tid

  • Tidszon: America/New_York
  • Datum: 18 nov 2021
  • Tid 03:00 - 06:00
Kategori
Coompanion Halland

Arrangör

Coompanion Halland
Telefon
0731-543366
E-post
halland@coompanion.se
Webbplats
https://www.coompanion.se/halland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!