Hur kan företag attrahera unga?

Hur når företag unga och vad är viktigt för dem?

Coompanion Dalarna, Ung Företagsamhet Dalarna och Företagarna Falun bjuder in till en digital timme där vi försöker nysta i vad det är som gör en arbetsplats attraktiv för den unga generationen med fokus på hållbarhet. Det är något som definierar dagens unga, och när vi utforskar möjliga sätt att attrahera ung arbetskraft så tar vi höjd för det moderna samhället och framtidens arbetsplats.

Philip Thunborg är Företagarnas expert på hållbarhet. Han berättar om den rykande färska hållbarhetsrapporten som Företagarna nyligen lanserat och vilka slutsatser rapporten gör. Vilken inställning har företagare till hållbarhet, vilka är de största hindren och varför väljer man att bedriva ett hållbarhetsarbete inom företaget, är några av de frågeställningar som kommer besvaras.

Hur ser unga på framtidens arbetsplatser? Vi bjuder även in en panel som tillsammans får vända och vrida på frågor utifrån ungas syn på framtidens arbetsplatser.


Eventet genomför i samarbete med Faluns näringslivskontor och Faluns Företagarvecka 2021. Det är kostnadsfritt och ingen föranmälan krävs. Eventet direktsänds via Falun näringslivskontors facebooksida och kan även ses två veckor i efterhand.

Datum

22 nov 2021
Expired!

Tid

14:30 - 15:30

Lokal tid

  • Tidszon: America/New_York
  • Datum: 22 nov 2021
  • Tid 08:30 - 09:30

Kostnad

Kostnadsfitt

Platser

Online
Kategori
Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!