WORKSHOP: Kommunikation som skapar mening - Coompanion

WORKSHOP: Kommunikation som skapar mening

Nu arrangerar vi en praktisk workshop där du tillsammans med Kristoffer Bergendahl från Inbilda Utbildning AB får möjlighet att arbeta med din kommunikation. Du kommer få träna på hur man kan prata så att folk vill lyssna och hur man kan ta kontakt med sina potentiella kunder på ett framgångsrikt sätt.

Bemötande, kontaktskapande och kalla samtal är utgångspunkten, men vi kommer också att diskutera hur du med relationsbyggande samtal får människor att dela med sig av nyttig information och hur du kan påbörja arbetet med en professionell och personlig pitch. Kanske är det just den här dagen du hittar din kärna? 

Workshopen är digital, men innehållet är anpassat för att kunna användas även efter pandemin. Logga in direkt efter lunch och tillbringa sedan eftermiddagen i ett rus av nya idéer, tankar och uppslag. Vi vågar lova att den här eftermiddagen gör dig till en bättre företagare! 

  • Hur kan vi bemöta våra kunder och samarbetspartner på ett framgångsrikt sätt?
  • Hur gör vi för att ta kontakt med våra potentiella kunder och påbörja en dialog som kan ge ny kunskap och framtida försäljning?
  • Hur kan vi kommunicera vad vi gör och framförallt varför vi gör det vi gör i vårt företag på ett sätt som väcker känslor och leder till att vår omvärld kommer ihåg oss?

Läs mer och anmäl dig HÄR

* Workshopen hålls digitalt och erbjuds kostnadsfritt som en del i Coompanion Hallands inkubator Impact Academy med stöd från Europeiska Regionala Utvecklingsfonden, Tillväxtverket och Region Halland. Under ett antal tillfällen bjuds du in till en aktiviteter där vi under avslappnande former bjuder på ny kunskap inom olika områden som kan hjälpa dig i ditt entreprenörskap.

 Om Kristoffer Bergendahl 

1. Lägg en lämplig västkustsk föreläsare i en bunke. 2. Strössla över lite grundmurad ämneskunskap. 3. Addera ett mått väl beprövat pedagogiskt tänk. 4. Baka i ugn på låg värme i fyrtiofyra år. 5. Klart! Nu kan du avnjuta en av Västsveriges mest uppskattade föreläsare. 

Föreläsaren och författaren Kristoffer Bergendahl är utbildad pedagog och retoriker. Verksam i Göteborgsregionen har han byggt sitt recept till framgång på ett entusiasmerande sätt i kombination med engagemang och humor. Med rötterna i kommunikation föreläser och utbildar han inom allt ifrån presentationsteknik till förhandling. 

Datum

25 maj 2021

Tid

13:00 - 16:00

Lokal tid

  • Tidszon: America/New_York
  • Datum: 25 maj 2021
  • Tid 07:00 - 10:00

Platser

Online
Kategori
Coompanion Halland

Arrangör

Coompanion Halland
Telefon
0346-450 140
E-post
halland@coompanion.se
Webbplats
https://www.coompanion.se/halland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Translate »