Värmländsk Kooperation är en samverkan mellan olika kooperativa företag i länet.

Vi verkar för att med kooperationen som verktyg bidra till ett ”bättre Värmland”. Det kan handla om gemensamma remissvar, gemensamma utvecklingsarbeten och erbjudanden. Vi delar också årligen ut stipendier till årets kooperativa företag och årets kooperativa eldsjäl. I samverkan med UF Värmland engagerar vi oss i konceptet ”Nästa steg”, vilket handlar om att fånga upp UF företag vilka har potential att starta företag på riktigt.

I Värmländsk Kooperation ingår HSB Värmland, Folksam, LRF Värmland, Folksam, Coop Värmland, OK Värmland, Fonus, Länsförsäkringar Värmland samt Coompanion Värmland,

Årets kooperativ och årets kooperativa eldsjäl 2023

Vem som helst kan anmäla sig själv eller nominera andra till dessa stipendier. Det enda som behövs är ett mail eller brev vari kontaktuppgifter framgår och några rader om varför just detta kooperativ alternativt eldsjäl utmärker sig. Anmälan görs på e-post adress leif.tyren@coompanion.se eller brevledes till Coompanion Värmland. Stipendiernas storlek är på 10 000 kr för årets kooperativ och 5000 kr för årets kooperativa eldsjäl. Vinnaren i årets kooperativ Värmland går vidare till riksfinal och har möjlighet att utses till årets kooperativ Sverige. Sista ansöknings-, nomineringsdag är årligen den 25 maj. Nomineringen öppnar 1 april 2023.

Ordförande i nätverket är Stefan Särnehed, VD OK Värmland, Sarnehed@varmland.ok.se.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!