Har du en idé som gror? – Välkommen till Idéverket för att ge det näring att växa!

Idéverket Värmland är till för dig som bär på en idé eller dig som redan har ett företag och vill vidareutvecklas. Du kan träffa oss i Mitt i City sista torsdagen i månaden hela våren!

Vi vet att det finns massor av idéer som gror hos människor. Och vi vet också att det kan vara svårt att veta hur man ska gå tillväga för att få den att växa.
Därför kommer vi, sex aktörer som arbetar med företagsstöd och entreprenörsskap, att möta dig som bär på fröet till en idé i MittiCity under hela våren.

Idéverket Värmland representeras av Coompanion, Karlstad Innovation Park, Nyföretagarcentrum, Almi, Drivhuset och Karlstad Kommun som alla jobbar för att främja entreprenörskap och företagande i Värmland. Vi erbjuder verktyg och nätverk för att du ska få förutsättningar, energi och mod för att komma framåt med din idé eller ditt företag.

 

Bakgrund om varför Idéverket

Genom idéverket så kan vi sänka trösklar för målgruppen att faktiskt ta nästa steg och att testa nya arbetssätt för oss medverkande aktörer.

Vi aktörer vet av erfarenhet att det är svårt för idébärare och företag att förstå vem som gör vad och vem man ska kontakta för att utveckla en idé eller sitt företag.

Vi aktörer och våra verksamheter mår bra av att göra saker tillsammans för att lära av varandra, hitta gemensamma utmaningar och nya lösningar tillsammans.

Translate »

Hitta nya samarbeten eller partners!

Nu lanserar vi nya Kompanjoner.se

Nya affärsidéer – Företag som söker kompetens – Samverkan mellan företag
Annonsera helt kostnadsfritt!